Continut, preturi si altele

Suntem la dispozitia dumneavoastra sa va raspundem la orice intrebari in legatura cu serviciile noastre.

IndicatoriDePerformanta.ro suport

Despre
indicatorideperformanta.ro

Ce este indicatorideperformanta.ro?
indicatorideperformanta.ro este corespondentul in limba romana al site-ului smartKPIs.com, cea mai mare baza de date de indicatori de performanta documentati in detaliu. Membrii pot vizualiza, adauga, salva si chiar exporta KPIs, in functie de tipul lor de abonament.
Ce fel de resurse exista in cadrul indicatorideperformanta.ro?
Alaturi de baza de date de indicatori de performanta, aici puteti gasi si alte resurse valoroase pentru domeniul masurarii performantei: colectie de articole stiintifice, carti, documentare si filme recomandate, publicatii sugerate, programe educationale si servicii de consultanta.
Cine a dezvoltat indicatorideperformanta.ro?
indicatorideperformanta.ro este oferit de catre The KPI Institute Pty. Ltd., o organizatie de cercetare cu sediul central in Melbourne, Australia, prin reprezentantul sau in Romania - INTEGERPERFORM SRL. Descoperiti mai multe despre The KPI Institute aici!

indicatorideperformanta.ro
Calitatea de membru

Care sunt drepturile vizitatorilor?
Vizitatorii au acces neingradit la sectiunile Training, Consultanta, Biblioteca de cercetare si Resurse. Sectiunea Exemple de KPIs inglobeaza continutul premium al site-ului, astfel ca vizitatorii au acces la listele de KPIs, precum si la primele 3 campuri din formularul de documentare, respectiv Numele indicatorilor, Aria functionala si Industria din care acestia fac parte.
Care sunt drepturile membrilor?
In functie de tipul de abonament pentru care opteaza, membrii pot vizualiza mai multe campuri din formularul de documentare, pot filtra indicatorii, le pot oferi un rating si ii pot salva pentru folosire ulterioara. In plus, membrii Premium pot exporta KPIs in format PDF, in doua dimensiuni diferite.
Contributia membrilor indicatorideperformanta.ro
Membrii pot contribui la dezvoltarea bazei de date, propunand indicatori proprii, care vor trece printr-un proces de revizuire de catre echipa noastra inainte de a fi publicati.
Cum devin membru al indicatorideperformanta.ro?
Va puteti inregistra alegand una dintre optiunile descrise in pagina Abonamente. De acolo, veti fi redirectionat catre magazinul nostru online, de unde puteti achizitiona abonamentul, printr-un proces simplu. Dupa ce plata este confirmata, veti primi un email cu datele de inregistrare, iar accesul dumneavoastra la baza de date este disponibil instant.
Este calitatea de membru limitata in timp?
Abonamentul Preview nu are limita de timp, daca respectati Termenii de utilizare si nu solicitati anularea contului. Celelalte tipuri de abonamente au durate cuprinse intre 6 luni (Explorer) si 12 luni (Standard si Premium).
Cum renunt la contul meu?
Pentru rezilierea contului, trimiteti un email la romania@kpiinstitute.org, in care sa specificati faptul ca nu mai doriti sa beneficiati de calitatea de membru al indicatorideperformanta.ro.

indicatorideperformanta.ro
Paginile si continutul

Ce reprezinta simbolurile #, $,% in numele indicatorilor de performanta?
Simbolurile indica tipurile de indicatori:
  • # Numeric
  • $ Financiar
  • % Procent
Cum pot afla mai multe despre indicatori si managementul performantei?
Accesand pagina Despre Performanta, precum si articolele asemanatoare.
Ce tipuri de liste de indicatori ofera indicatorideperformanta.ro?
Indicatorii de performanta pot fi clasificati in liste dupa urmatoarele criterii:
  • Aria functionala
  • Industrie
  • Etichete
  • Recenta actualizarii
  • Evaluarea primita
  • Numarul de vizualizari
Cine poate accesa pagina KPIs selectati?
Doar dumneavoastra puteti accesa pagina KPIs selectati cand sunteti autentificat in propriul cont.
Cum adaug indicatori in pagina KPIs selectati?
Puteti adauga manual indicatori de performanta in spatiul dumneavoastra de lucru dand click pe butonul Salveaza aferent fiecarui indicator.

Alte intrebari

Care sunt Termenii de utilizare a indicatorideperformanta.ro?
Va invitam sa vizitati pagina Termeni de utilizare.
Cum pot contacta serviciul de asistenta pentru clienti?
Va invitam sa vizitati pagina Contact.