Abordarea The KPI Institute

Ca urmare a cercetarilor realizate in decursul ultimilor ani, analistii The KPI Institute va pot ajuta in selectarea si configurarea celei mai potrivite solutii software pentru contextul dumneavoastra, pentru a va imbunatati agregarea, analiza si raportarea datelor!

smartKPIs

Alegeti una dintre metodele de asistenta oferite mai jos:

Expert Advisory Services

Servicii specializate
de consultanta

  • Alegerea solutiei potrivite este uneori o provocare pentru profesionistii din domeniu, mai ales luand in considerare gama larga de optiuni existente pe piata.
  • Expertii nostri va pot ajuta sa gasiti cea mai buna solutie software, in concordanta cu nevoile si asteptarile organizatiei din care faceti parte.
Contactati-ne!

Configuration Services

Servicii de
configurare

  • Odata ce ati identificat solutia potrivita, este necesara inceperea unui proces de automatizare si configurare, pentru a ne asigura ca intregul continut relevant pentru contextul dumneavoastra este cuprins in cadrul sistemului.
  • Expertii nostri va pot ajuta cu implementarea optiunii alese, in mod eficient si riguros, fie printr-o interfata Cloud, fie pe serverul dumneavoastra intern.
Contactati-ne!

Quality Assurance

Servicii de
asigurare a calitatii

  • Solutiile existente si implementarea fiecareia dintre ele trebuie verificate si actualizate in mod regulat, pentru a fi siguri ca se potrivesc nevoilor si standardelor curente.
  • Echipa noastra de analisti dedicati VA POATE asista in acest demers, prin revizuirea implmenetarii si a rezultatelor preliminare, pentru a ne asigura ca produsul final este cel dorit, iar implementarea a fost realizata cu succes.
Contactati-ne!

Recomandarile noastre

Descoperiti recomandarile analistilor nostri privind diversele solutii software!

KPISOFT

KPISOFT

KPISOFT™ integreaza informatiile analitice, datele obtinute prin procesul de management al performantei, precum si date din surse externe intr-o singura platforma, coroborand in acest fel informatii critice despre performanta companiei cu date din scorecard-ul organizational. KPISOFT conecteaza strategia organizationala cu managementul performantei angajatilor si cu dashboard-ul de raportare a performantei.

Programati Demo
SPIDER STRATEGIES

Spider Strategies

Avand la baza cele mai noi tehnologii din domeniu, QuickScore va ofera acces in timp real la datele de care aveti nevoie. QuickScore transforma datele statice privind masurarea performantei in informatii de tip business intelligence. QuickScore automatizeaza procesul de dezvoltare a balanced scorecard-ului, a hartilor strategice si a formularelor de calcul ale KPIs, pentru a transforma date simple intr-un veritabil proces informational.

Incercati QuickScore
Microsoft Excel

Microsoft Excel

MS Excel poate fi o unealta deosebit de utila pentru raportarea datelor, daca se utilizeaza in mod corect. Explorati o colectie cuprinzatoare de instrumente pre-completate, pe care le puteti folosi pentru a monitoriza si imbunatati nivelul de performanta din numeroase arii functionale si industrii. Seturile de instrumente de management al performantei dezvoltate de catre The KPI Institute contin scorecard-uri, dasboard-uri si multe alte asemenea sabloane pe care le puteti individualiza dupa nevoile dumneavoastra.

Explorati Instrumentele