Filme
Recomandate

Combinati placutul cu utilul, vizionand filmele recomandate de analistii nostri!

Un film nou, care ca va inspire alegerile legate de performanta in fiecare luna!

 • The Imitation Game [Jocul Codurilor]

  In timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, matematicianul Alan Turing, impreuna cu alti colegi de breasla, incearca sa descifreze codul enigma.

 • Boiler Room [Varful Piramidei]

  Un tanar care a renuntat la facultate primeste sansa de a lucra drept agent de bursa pentru o firma de investitii dintr-o zona suburbana, lucru care il duce pe culmile succesului foarte repede, insa slujba s-ar putea sa nu fie cea mai cinstita din lume.

 • The Social Netwok [Reteaua Sociala]

  Povestea din spatele retelei de socializare Facebook si a creatorului sau, Mark Zuckerberg, incepand cu procesul prin care a trecut si terminand cu excluderea co-fondatorului.

 • Draft Day [Ziua Selectiilor]

  Ziua Selectiilor este o drama axata pe tematica sporturilor, care se concentreaza pe povestea managerului general al echipei Cleveland Browns. Filmul portretizeaza stradaniile lui privind deciziile dificile pe care trebuie sa le ia in momentul cand echipa sa este plasata prima in ordinea selectiilor.

 • The Damned United [Numele jocului: fotbal]

  In 1973, Brian Cloughs era managerul echipei-campioane de fotbal Leeds United. Patruzeci de ani mai tarziu, Cloughs este un om al strazii. Ce s-a intamplat in acea perioada si cine i-a luat locul? Filmul prezinta povestea care nu a fost relatata de mass-media acelor zile.

 • Tucker: The Man and His Dream [Tucker: omul si visul sau]

  Povestea de viata a lui Preston Tucker care, in urma celui de-al Doilea Razboi Mondial, a incercat sa produca si sa vanda masina Tucker Sedan. Planul sau a provocat un val de conflicte intre marii producatori auto ai acelor vremuri.

 • Remember the Titans [Amintiti-va Titanii]

  Povestea adevarata a celor petrecute in primul an de studiu dintr-un colegiu non-segregat, din Washington DC, cand un antrenor Afro-American este delegat ca antrenor al echipei de fotbal studentesti. In cele din urma, acesta nu doar faureste o echipa extrem de performanta, ci si una care reuseste sa depaseasca diferentele rasiale.

 • Salmon Fishing in the Yemen [La pescuit in desert]

  Cand un seic viseaza sa aduca pescuitul sportiv in desert, un expert in cherhane este angajat sa aduca apa in desert si sa nutreasca sentimentul de initiativa pentru acest sport, intr-un teritoriu complet ostil unor astfel de angajamente.

 • Being There

  Being There portretizeaza aventurile lui Chanc, un gradinar, care in urma mortii angajatorului sau, devine faimos, datorita faptului ca replicile sale sunt interpretate drept citate filosofice profunde, desi aceastea sunt preluate din diverse emisiuni televizate.

 • Freakonomics

  Un film care prezinta detaliile stiintei economiei, atat de utila in a scoate la lumina partile ascunse ale naturii umane.

Accesati lista noastra integrata, si descoperiti filme aferente unor subiecte precum Performanta Angajatilor, Serviciul de Relatii Clienti, Performanta in inovatie si multe altele!

Vedeti toate filmele

Ai nevoie de ajutor?

Contacteaza un analist!

analyst-image Cristina Tărâţă
Head of Research, The KPI Institute

Va pot ajuta sa gasiti solutii legate de startegie si performanta.

Contact