Documentare
Recomandate

Largiti-va orizonturile si imbunatatiti-va cunostintele, urmarind documentarele recomandate de analistii nostri!

Un nou documentar legat de tema masurarii performantei in fiecare luna!

 • Design the New Business [Crearea Noii Generatii de Afaceri]

  Documentarul prezinta relatia in continua evolutie dintre creatie si afacere, oferind o serie de interviuri si studii de caz ce va vor inspira.

 • Capitalism: A Love Story [Capitalismul: O poveste de iubire]

  O examinare in detaliu a costurilor sociale create de interese corporatiste, al caror prim scop este urmarirea profitului in dauna binelui public.

 • Secrets of the Superbrands [Secretele super-marcilor]

  Marcile prestigioase din lumea aceasta nu se uita la costuri atunci cand vine vorba de promovare. Dezvolta strategii, ademenesc, creeaza interes si extaz. La toate acestea se mai adauga cate o vedeta si aprobari publice din partea unor actori cheie si pot atinge adevarate statuturi de culte, asa cum sunt vazute multe dintre ele astazi. Cu toate acestea, secretul expansiunii lor s-ar putea sa fie nu atat de evident pe cat s-ar crede.

 • The Human Scale [Balanta Umana]

  Acest documentar exploreaza un subiect problematic, ce tine de mediul nostru social, care este in continua crestere. Avand in vedere faptul ca aproximativ 80% din populatia planetei traieste in medii urbane, pana in anul 2050 va trebui sa reconsideram drastic maniera in care construim lumea din jurul nostru, fiind nevoie de o abordare mai umana.

 • The Joy of Statistics [Bucuria Statisticii]

  Hans Rosling despica realitatea pana la ultimul sir de date, care ne descifreaza trecutul, prezentul si viitorul. Toate acestea, intr-o calatorie captivanta care exploreaza statistica si bucuria asociata cu descoperirile acesteia.

 • Monitor Me [Monitorizati-ma]

  Alaturi de specialistul in medicina, Dr. Kevin Fong, vom fi martorii unei revolutii medicale, in urma careia vom trai mai mult si mai bine. Odata cu explozia de aplicatii si dispozitive de monitorizare a sanatatii, dorinta noastra de a ne mentine mereu sanatosi a capatat noi dimensiuni.

 • Precision, the Measure of All Things [Precizia, Masura Tuturor Lucrurilor]

  Profesorul Marcus du Sautoy ne ofera un tur prin lumea masurarii performantei, de la trasnete la caldura si electricitate. In aceasta calatorie, publicului ii este introdusa notiunea de masurare de catre unul dintre cei mai respectati matematicieni ai zilelor noastre.

 • The Age of Big Data [Era Big Data]

  Acest documentar, din seria Horizon a BBC-ului, prezinta modul in care Big Data si inovatiile analitice sunt utilizate in domenii care nu impart multe trasaturi: departamentele de politie, cercetarea medicala si firme de marketing.

 • The Science of Chance [Stiinta Norocului]

  Desi stiinta nu e in mod traditional asociata norocului, cand vine vorba de infectii, realitatea sta putin altfel. Infectiile pot de multe ori sa ne afecteze intreg corpul, iar sistemele noastre imunitare nu vor putea fi destul de rezistente pentru a le face fata. Astfel ca in trecut, de foarte multe ori, prin nesansa, au murit milioane de oameni in urma unei infectii care nu a putut fi controlata.

 • Bottled Life: Nestle’s Business with Water [Viata Imbuteliata: Afacerea cu Apa a firmei Nestle]

  Un documentar care ne arata cateva dintre strategiile si masurile de mare success luate de una dintre cele mai puternice companii din domeniul alimentar, prin ochii jurnalistului elvetian Res Gehringer.

 • Mind Over Money [Cu gandul la bani]

  Acest documentar ne prezinta stiinta din spatele marilor decizii financiare, impreuna cu raspunsul la una dintre cele mai arzatoare intrebari ale ultimului deceniu: cum de nu au anticipat economistii nostri criza financiara din 2008?

Accesati lista noastra integrata, si descoperiti documentare aferente unor subiecte precum Performanta Angajatilor, Serviciul de Relatii Clienti, Performanta in Inovatie si multe altele!

Vedeti toate documentarele

Ai nevoie de ajutor?

Contacteaza un analist!

analyst-image Cristina Tărâţă
Head of Research, The KPI Institute

Va pot ajuta sa gasiti solutii legate de startegie si performanta.

Contact