prezentare generala

Indicatorideperformanta.ro ro este cea mai mare platforma online pentru integrarea cunostintelor de masurare a performantei din Romania, continand cea mai vasta colectie de KPIs documentati disponibili online din tara noastra.

Platforma reprezinta esenta cercetarii aprofundate in domeniul Indicatorilor Cheie de Performanta, intreprinsa de catre The KPI Institute, si care sprijina profesionistii in procesul de luare al deciziilor in ce priveste initiativele de masurare si management al performantei.

explorati aspectele cheie ale bazei de date

Baza de date contine peste

2.000

Indicatori de performanta si se dezvolta zilnic.

  • Descoperiti cei mai relevanti KPI in functie de nevoile organizatiei dumneavoastra
  • Implementati o arhitectura riguroasa de management al performantei in functie de un Formular de documentare KPI recomandat
  • Identifica KPI din 14 arii functionale si24 de industrii.
  • Utilizati benchmarkingul pentru a face comparatii intre industrii similare
  • Configurati propriile scorecarduri si dashboarduri organizationale, departamentale si individuale customizate
  • Descoperiti noi materiale si resurse recomandate pentru a va imbunatati cunostintele legate de masurarea performantei

Cronologie

Valoarea oferita de IndicatoriDePerformanata.ro

Cercetare


Toti KPIs sunt documentati folosind abordari originale si apoi revizuiti de catre analistii nostri, pentru a va oferi servicii de calitate superioara.

Educatie


O gama larga, de resurse bine alese, menite sa va sustina eforturile de dezvoltare profesionala si sa va inspire deciziile privind performanta.

Interactiune


Puteti contribui la dezvoltarea continutului nostru de cercetare, prin adaugarea propriilor dumneavoastra exemple de KPIs.

sectiuni si continut

Exemple de KPI

Aceasta sectiune este dezvoltata in mod continuu, prin identificarea, documentarea si prioritizarea celor mai importanti indicatori cheie de masurare a performantei, care pot fi folositi in practica.

Ne asumam responsabilitatea de a publica doar acei KPI care au fost revizuiti in mod individual, de catre cel putin doi dintre analistii nostri.

Training

Impartasirea cunostintelor obtinute din cercetare, prin programe educationale de inalta calitate, face parte din misiunea noastra.

Aceasta sectiune prezinta pe scurt cursurile noastre pe subiectul masurarii performantei, precum si alte programe de certificare recomandate, pentru a va ajuta sa alegeti cea mai buna optiune pentru dumneavoastra.

Consultanta

Aceasta sectiune prezinta atat serviciile de consultanta, cat si modalitatile principale prin care acestea pot raspunde la nevoile de masurare a performantei organizatiilor.

Utilizati aceasta sectiune pentru a interactiona cu echipa noastra, a solicita si personaliza propriul program!

Biblioteca de cercetare

The KPI Institute doreste sa disemineze informatiile obtinute de-a lungul anilor, in urma cercetarilor realizate, precum si prin publicarea de numeroase articole, studii, carti si dictionare care acopera 12 domenii de practica.

Resurse

Pentru a va sustine dezvoltarea profesionala, analistii The KPI Institute va vor recomanda, in fiecare luna, doar cele mai bune articole academice, carti, documentare si filme care au subiecte conexe cu masurarea performantei.

Abonamnete

Aceasta sectiune releva informatii privind abonamentele indicatorideperformanta.ro, oferind clientilor nostri sansa de a le compara si alege abonamentul care li se potriveste.